طرز تهیه کیک موز با میکس گردو

طرز تهیه کیک موز با میکس گردو

مواد مورد نیاز :

شکر قهوه ای نصف پیمانه
کره صدوبیست گرم (نرم شده)
شیر نصف پیمانه
تخم مرغ دو عدد
موز (رسیده و له شده) دو عدد
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
گردو (خرد شده) نصف پیمانه
دارچین کمی در صورت تمایل

طرز تهیه :
۱- ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود سپس آن را با شکر و وانیل بزنید تا کرم‌رنگ و کاملا یکدست شوند شود،
۲- سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی افزوده و خوب بزنید در این مرحله موز له شده را اضافه کنید همبزنید
۳- در ادامه گردو، و آرد و بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و کاملا بزنید تا یکدست شوند و به خوبی با هم مخلوط شوند .
۴- مواد را داخل قالب چرب شده ریخته در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. کیک را در یخچال سرد کرده و سرو کنید.

نکات سرآشپز :
شکر قهوه ای اختیاریه ولی تو طعم کیک‌ خیلی موثره و مزه کاراملی به کیک میده .
۲ حتما به درجه فرتون دقت کنید شاید تایم کمتری بخاد برای پخت کیکتون،،،شیرین کام باشید .
روی کیکم تکه های موز گذاشتم که کمی فرو رفته .

Related Post

ارسال شده توسط Mehrdad در تاریخ 1396/07/17

یک دیدگاه برای “طرز تهیه کیک موز با میکس گردو”

دیدگاه خود را بنویسید