تبلیغات

مربا شاه توت | آموزش تهیه مربای شاه توت

مربا شاه توت | آموزش تهیه مربای شاه توت

مربا شاه توت | آموزش تهیه مربای شاه توت

مربا شاه توت | آموزش تهیه مربای شاه توت

در ادامه ی این مطلب ، شما عزیزان می توانید طرز تهیه مربای شاه توت در خانه بخوانید .

امیدوارم این مربای ترش و شیرین خوشمزه را به راحتی با آموزش زیر در خانه تهیه کنید .

شاه توت میوه های خوش رنگ به رنگ قرمز تیره یا ارغوانی است که از خانواده توت است و عمر زیادی دارد. این میوه بسیار خواص دارد و طعمی ترش، شیرین و مطبوع دارد و برای تهیه مربا هم گزینه خوبی است.

مربای شاه توت هم مانند دیگر مرباهای میوه های ترش و شیرین تهیه می شود و مزه آن خاص است.

مواد لازم

  • شه توت ۴ پیمانه
  • اب لیمو یک چهارم پیمانه
  • شکر ۴ پیمانه

 

طرز تهیه

دم شاه توت را جدا کنید و سپس آنها را بشویید و در قابلمه بریزید.

حالا روی آنها شکر بپاشید و ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد.

سپس قابلمه را روی حرارت معمولی بگذارید و بگذارید که ۱۵ دقیقه مربا جوش بخورد و غلیظ شود ولی به اندازه ای بپزد که شاه توت له نشود و در هنگام پخت مربای شاه توت، کف بر روی مربا را با یک قاشق بردارید.

پس ا اینکه شاه توت ها خوب پخته شدند به آن آب لیمو اضافه کنید

و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید که مربا خنک شود.

بعد از اینکه مربا خنک شد آن را در شیشه بریزید و دریون یخچال قرار دهید.

برای تهیه شیره هم می توانید مربا را از صافی رد کنید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.

مربا شاه توت | آموزش تهیه مربای شاه توت

مارمالاد شاه توت

برای تهیه کردن مارمالاد شاه توت هم از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها بعد از اینکه شسته شدند باید له شوند و بر روی آنها شکر بپاشید و در میانه پخت هم دو قاشق چای خوری پودر ژلاتین که از قبل در آب جوش حل کرده اید و مقداری اسانس وانیل به آن اضافه کنید و در آخر هم مارمالاد را در یخچال بگذارید.

 

نکات کلیدی

  • می توانید شاه توت را با دهم هم استفاده کنید زیرا دم آن نرم است و براحتی جویده می شود.
  • با اضافه کردن مقدار کمی ژلاتین، زمان پخت کم می شود، شکر غلیظ تر می شود و مربا خوشمزه تر می شود.
  • اگر در ظرف مربا را باز نکنید، می توانید آن را تا ۱ الی ۲ سال نگهداری کنید.
  • برای جدا کردن راحت دم شاه توت، آن را در کیسه قریزر قرار دهید و خوب تکان دهید.

ارسال شده توسط Mehrdad در تاریخ 1398/08/12

تبلیغات

دیدگاه خود را بنویسید